top of page

Promocions i descomptes

A continuació, et presentem les actuals promocions disponibles. Per obtenir més detalls o resoldre qualsevol pregunta, no dubtis a contactar-nos a través de WhatsApp. Estem aquí per ajudar-te a aprofitar al màxim les nostres ofertes especials. 

Descompte del 50%: Recomanen's i Estalvia!

Descobreix la nostra nova promoció exclusiva per a clients amb quotes mensuals mensuals! Si ja gaudeixes de les nostres classes pagant mensualment, ara tens l'oportunitat d'estalviar un 50% en una mensualitat.

Com funciona?

  1. Recomanen's a un amic per a qualsevol dels nostres cursos.

  2. Quan el teu amic es matriculi i compleixi el primer mes, rebràs un descompte del 50% en la teva propera mensualitat.

Condicions:

  • Vàlid per a clients que paguen mensualment.

  • No hi ha límit en la quantitat de persones que pots recomanar.

  • Garanteix el teu descompte assegurant-te que el teu amic mencioni la teva recomanació durant la inscripció.

Agraeixem la teva confiança i suport continuat. No deixis passar aquesta oportunitat de compartir la nostra excel·lència i estalviar en el teu proper pagament. Fes que la teva experiència sigui encara més gratificant!

2

Promoció Exclusiva per Pares d'Alumnes a Natives: Descompte Permanent del 25% en Cursos i Packs!

A Natives, reconeixem la importància de l'aprenentatge continu i volem fer-ho accessible per a tots els membres de la nostra comunitat. És per això que estem encantats d'oferir als pares dels nostres estimats alumnes un descompte permanent del 25% en tots els nostres cursos de cuota mensual i packs educatius.

3

Promoció Especial d'Activitats Mensuals a Natives: Experiència Única i Descomptes Exclusius!

A Natives, cada mes organitzem emocionants activitats addicionals, generalment els dissabtes al matí, perquè els nens gaudeixin d'aprendre d'una manera divertida i interactiva. Aprofita ara de la nostra nova promoció per fer que aquestes experiències siguin encara més especials:

  1. Descompte per a Germans d'Alumnes Matriculats:

    • Si tens germans que també volen participar en les nostres activitats mensuals els dissabtes, gaudeixen del mateix preu reduït que els alumnes matriculats: només 25 euros per participant. Així, podem fer que la diversió sigui compartida amb tota la família!

POSA'T EN CONTACTE

Thank you! Aviat estarem en contacte.

bottom of page